VVS hjælp til rør i boligen

Skal dine VVS installationer i køkkenet eller i dit badeværelse opdateres – eller skal du have installeret og opsat en luft til vand varmepumpe eller en luft til luft varmepumpe? Så skal du have fat på en dygtig VVS installatør. Denne type arbejde må nemlig ifølge gældende dansk lovgivning kun udføres af autoriserede fagfolk.

Hvem er West Entreprise ApS?

West Entreprise ApS er ejet og drevet af autoriseret VVS installatør Palle West. Palle West startede ud som selvstændig VVS tekniker i 1999 med virksomheden som den gang gik under navnet P.W. Blik & Varmeteknik, og som siden ændrede navn til West Entreprise ApS. Palle West repræsenterer tredje generation af en familie af VVS folk, og har derfor en sjælden indlevelse i – og passion for – netop dette fag.

Samtlige dygtige medarbejdere hos West Entreprise ApS holder sig opdateret gennem løbende kurser og uddannelse som hjælper hver enkelt VVSer med at holde sig a jour med de seneste teknikker, metoder, materialer og regler inden for området. Dette er din garanti for at VVS arbejde udført af West Entreprise ApS overholder alle gældende standarder og dermed er 100% tidssvarende og lovpligtigt udført. Ingen VVS opgave er for stor eller for lille for West Entreprise ApS som gerne hjælper dig med at flytte et afløb lige som du også kan få hjælp til større entrepriser eller mere omfattende bygge projekter.

West Entreprise ApS er medlem af branche foreningen TEKNIQ hvilket betyder at VVS arbejde udført af West Entreprise ApS er dækket ind under foreningens forsikrings ordning. Du er dermed garanteret fuld dækning af dine VVS installationer når disse er udført af West Entreprise ApS.

Hvis du ønsker et tilbud på VVS arbejde, eller en snak om dine behov for hjælp til VVS opgaver i din bolig, kan du kontakte West Entreprise ApS via hjemmesiden https://westentreprise.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *