Dette skal du kigge på ved køb af ny kontinentalseng

Når du skal ud at kigge efter en ny kontinentalseng, er der forskellige aspekter, du bør fokusere ekstra meget på.

Først og fremmest skal du naturligvis være sikker på, at både Boxmadrassen, springmadrassen samt topmadrassen er af god kvalitet, da det har stor betydning for sengens komfort og levetid, at alle disse madrasser er gode.

Herudover bør du ligeledes være opmærksom på madrassens fasthed, da mange danskere ofte ender med at vælge en alt for blød springmadras – og dette kan i sidste ende have fatale konsekvenser for din krop, og især din ryg.

Det, der især afgør, hvor blød eller hård sengen er for dig at ligge i, er fastheden af springmadrasserne, og dette bestemmes yderligere af de pocketfjedre, som alle madrasser i dag er bygget op af.

Hvor meget vejer du

Hvilken type fasthed der er den helt rette for dig, afhænger helt og holdent af din kropsvægt, og det er netop derfor, at det er utroligt vigtigt, at du ikke lyver om dette, når du skal vælge en ny madras nede i den nærmeste sengeforretning.

Her er en rigtig god huskeregel, at såfremt du har en kropsvægt på under 75 kg, skal du gå efter en madras udstyret med pocket-fjedre og en medium fasthed. Det er en kombination, der vil være den mest optimale for langt de fleste, der vejer mindre end 75 kg. Der er mange, der er af den opfattelse, at multipocket-fjedre er et bedre valg, men hvis du vælger multipocket-fjedre til en madras med en medium fasthed, der er henvendt til personer, der vejer mindre end 75 kg. Så vil du opleve, at den bliver for fast og dermed vil den også ende med at blive ukomfortabel at sove på.

Vejer du imellem 75 og 95 kg, bør du vælge en madras med pocketfjedre med fast fasthed. Har du en vægt, der befinder sig i dette spænd, så vil du opleve at en sådan madras vil kunne understøtte din krop en rigtig god måde, så du dermed ikke kommer til at vågne op med ømme lemmer og en følelse af, at du ikke har fået sovet ordentligt ud.

Såfremt du har en kropsvægt på over 96 kg, vil en madras med multipocketfjedre med fast fasthed passe bedre til dig. Den særlige fordel ved at vælge multipocket-fjedre, hvis du vejer mere end 95 kg. Er, at du får dobbelt så mange fjedre sammenlignet med pocket-fjedre. Den større mængde af fjedre er ensbetydende med, at madrassen bliver fastere og det er også med til at sikre, at det er komfortabelt at sove på den respektive madras.

Du kan få flere tips til at vælge den rette fasthed på din madras her.

Dansk produceret kvalitet

Venus Mayan kontinentalseng er en super komfortabel seng, som er utrolig blød og behagelig at ligge i. Herudover er den dansk produceret, hvilket kan ses ud fra den høje kvalitet samt det enkle design, der gør, at den vil kunne passe perfekt ind i ethvert dansk soveværelse.

Sengen er opbygget af flere lag, som giver en langt bedre søvnoplevelse. Selve platform udgøres af Boxmadrassen, mens det øverste lag er en springmadras bestående af 5 forskellige komfortzoner.
Disse to madrasser arbejder sammen, hvilket resulterer i en bedre nattesøvn for dig.

Du har desuden valget mellem en fast eller en medium springmadras, såfremt du køber denne type seng, og her anbefales det med en fast springmadras, såfremt du vejer over 75 kg. Der medfølger desuden en topmadras på 40 mm poly top samt 10 cm runde metalben med i købet.

Kort fortalt er denne kontinentalseng det perfekte valg for dig, der sætter stor pris på god komfort, design og kvalitet, men som stadig ønsker en fornuftig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *