Skab en ny tradition med vælg selv firmajulegaver

25 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Står du for virksomhedens indkøb af firmagaver? Så bør du overveje om den årlige firmajulegave skal være fra en vælg selv gaveshop.

Hvorfor ikke bare give en julekurv?

Der er mange gode grunde til at gå væk fra julekurven som one size fits all løsning når det gælder firmajulegaver. Intentionen med julekurven er traditionelt at den skal bringe glæde og lykke i de små hjem omkring juletid.

Kurvens indhold, for eksempel chokolade, nødder, lakrids, konfekt, mandler, nødder og andet juleknas samt kaffe, te, øl og vin er tiltænkt hygge med den store familie i anledning af juledagenes mange sammenkomster. Og selv om denne tanke er smuk, er den ikke 100% holdbar her i 2022.

Mange familier lever sukkerfrit, også op til jul, og vil derfor ikke kunne få glæde af de søde sager. Mindst lige så mange drikker ikke alkohol – og en stigende del af befolkningen har allergi over for eksempelvis nødder, mandler, gluten og laktose.

image

Samtidig er antallet af sociale sammenkomster i de enkelte familier dalet inden for de seneste år, og derfor vil kun en brøkdel af dine medarbejdere få glæde af den tradtionelle julekurv.

Bestil vælg selv-gaver så du slipper for gaveræs

Der ud over er julekurven tæt forbundet med en anden tradition, nemlig firmaets årlige juleafslutning. Her mødes chefer og ansatte i festligt lag til en æbleskive og en kop gløgg, og får overrakt julekurvene. Men da også denne skik efterhånden er gået heden på de fleste arbejdspladser forgår ligeledes ideen med den overdådige og cellofan indpakkede julekurv.

Du kan i stedet med stor fordel ty til den praktiske og nemme løsning som gør alle glade, nemlig vælg selv firmajulegaver fra Julefabrikken ApS. Med vælg selv julegaver slipper du for at skulle bestille og sende julegaver til samtlige medarbejdere – og alle får det de ønsker sig mest.

Læs mere på julefabrikken.dk.

Flere Nyheder