Shif-skytterne.dk tester de bedste kontorstole i Danmark

30 august 2016 admin
Sort Melbourne kontorstol fra www.dankontorstole.dk

Ja, så er vi hos Shiff-skytterne.dk sat til at teste de bedste kontorstole i 2016/17 og lad det være sagt med det samme, det er ikke nemt!

Sort Melbourne kontorstol fra www.dankontorstole.dk

Vi hos Shif-skytterne.dk sidder i dag på gode kontorstole som jeg ikke ved hvilket mærke det er eller om de er ergonomiske og disse kontorstole har vi virkelig haft i mange år og nu skal de udskiftes! Jeg har derfor kontaktet mange forskellige kontorstol-forhandlere og spurgt til råds om hvilke de vil anbefale og hvilke der er de populæreste og her synes vi de mest kompetente og som gav os det bedste kontorstol-fif var Dansk Kontorstole Forsyning, læs mere om ovenstående kontorstol på: www.dankontorstole.dk

Hvad er en god kontorstol?

En god kontorstol er en kontorstol som passer til dig som person og altså ikke nødvendigvis skal kunne en hel masse, som du måske slet ikke får brugt eller at disse funktioner ikke gør en forskel for dig alligevel men alligevel skal en kontorstol som standard have følgende funktioner.

Find information om funktioner på en god kontor stol

1) Man skal kunne hæve og sænke højden, så den passer dg så dine knæ er lodret, lår er vandret og din ryg er lodret oh netop denne stilling er 100% ergonomisk korrekt.

2) Man skal kunne læne ryggen yderligere tilbage og låse i ønsket position. Det er meget vigtigt at påpege at rigtig mage kontorstole har gyngefunktion som standard men det er de færreste hvor du kan låse ryggen.

3) Justerbar sæde, justerbar nakkestøtte og armlæn. Disse 3 funktioner er bare “toppen af poppen” hvis din kontorstol har disse funktioner. Disse 3 funktioner findes generelt udelukkende på de dyreste kontorstole som ligger i omegen af 4-5.000 kr. da kontorstole som har disse funktioner er ret dyre at fremstille.

Hvorfor er en ergonomisk kontorstol godt for ryggen?

Ergonomisk kontorstol

Det er den fordi en ergonomisk krop har en bedre blodcirkulation og dermed skaber en mere koncentreret indsats hvor både arbejdsevnen og hukommelsen stimuleres og aktiveres. Og et argument som denne er nok for en arbejdsgiver, da chefen jo gerne ved at det smitter af på arbejdsindsatsen, som på sigt vil tjene kontorstolens pris hjem mange gange.

Hvor køber man Danmark´s bedste kontorstol?

Kontorstole se den bedste kontorstol her

Se, det er et spørgsmål som vi hos Shif-skytterne.dk også har spurgt os selv om, “Hvor køber man Danmark´s bedste kontorstol?” Svaret til et spørgsmål som det er faktisk ret nemt, nemlig “Den bedste kontorstol er den kontorstol som du har det bedste i underordnet hvor du køber den eller hvad den koster” Og hvad mener vi med det? Det vi mener er at en forhandler kan have en stol som de kalder for verdens bedste men hvis nu netop den kontorstol ikke passer til, dit behov eller din kropsbygning? Så er den værdiløs!

Prøv en kontorstol inden et køb!

Derfor skal man vælge en stol med omhu og du skal gerne prøve dig frem, faktisk anbefaler vi at du afprøver en 4-7 stole for at være helt sikker og finder du en forhandler med tilfredshedsgaranti, som du kan læse mere om her. Netop Dansk Kontorstole Forsyning virker til at være en af de bedste på området og vi har i al fald fået virkelig god rådgivning og de virker til at have helt styr på dit behov og budget.

Flere Nyheder