Sådan finder du det rette undertøj

07 juni 2022 Marie Pedersen

advertorial

Går du op i, hvordan dit undertøj sidder, eller køber du det første og det bedste i butikken? Der er nemlig stor forskel på, hvilket undertøj der egner sig bedst til de forskellige kropstyper. Du finder et stort udvalg af flot undertøj og lingeri i god kvalitet hos Love Lingeri. Læs med her, og bliv inspireret til at vælge undertøj ud fra din kropstype.

Find den rette BH

Den rette BH ser ikke bare bedre ud på din krop, den føles også meget bedre, end BH’er der ikke passer. Husk at din BH bør sidde tæt til kroppen hele vejen rundt, men uden at den strammer rundt om livet. Skålen bør ligge glat hen over barmen, og det må ikke se ud som om at barmen “flyder ud” over skålen. Der må heller ikke være mellemrum mellem skål og barm. Derudover skal nye BH’er kunne spændes i yderste hægte, da den med tiden vil give sig, og efter længere tids brug vil du kunne bruge de inderste hægter.

Flot undertøj – også til hverdag

Hvis du er en af dem, der til hverdag rækker ud efter de slidte “mormor-trusser” i skuffen, skal du vide, at der findes masser af flotte alternativer. Er du ikke umiddelbart til blonder og sløjfer, kan du stadig godt finde flot undertøj til hverdag. Undertøj der sidder godt, og får dig til at føle dig flot og sensuel fra inderst til yderst. 

love lingeri

Lingeri til de særlige lejligheder

Kan du lide at gøre lidt ekstra ud af dig selv, når du f.eks. skal have en aften sammen med din partner, hvor I bare skal nyde hinanden? Så har du måske allerede prøvet dig frem med forskelligt lingeri. Det kan nemlig gøre lidt ekstra for stemningen, hvis du ifører dig et sæt lækkert lingeri, som er med til at få dig til at føle dig som en million.

Flere Nyheder