Reparation af iPhones kan være en bekostelig affære – se hvordan du sparer mest

15 marts 2017 admin
Ipad skærm ødelagt

Det er en af de dyreste smartphones på markedet af alle, og kan let koste fem til seks tusinde kroner fra ny af, alt efter hvad din nye iPhone skal have af ekstra features og hukommelse.

Apples iPhone har igennem mange år været den enhed på markedet som både har kostet mest, men som også har solgt mest. Det er virkelig et populært brand, som alle kender, og som mange ikke vil undvære.

Alt for dyre på reparationer af iPhones og iPads

Telefon ødelagt

Men en af de parametre som har gjort iPhone mindre populær, er deres reparationsudgifter og service, som ellers meget loyale tilhængere, nu er meget trætte af. Det koster for eksempel halv pris – 3.000 kroner for en ny skærm til en ny iPhone 7 – altså halvdelen af en ny enhed. Det er helt vildt, og uacceptabelt for mange trofaste iPhone brugere. Specielt fordi det er så svært at fabriksgarantien skal dække en skade eller defekt på en næsten uovervindelig skærmtype – kalde de det selv i deres reklamer.

Du kan på Computerworld.dk læse mere om hvordan du bedst oplader din Smartphone.

Alt efter hvor i landet du bor, kan du gøre et kup og er du bosat i eller omkring København, er Iphonespecialisten billigst på reparationer af iPads og iPhones.

Hvordan får du billigere reparation af din iPhone

Iphone Skærm Ødelagt

Men hvad kan man så selv gøre, for at få en langt billigere reparation af sin iPhone. Vi foreslår, at du søger på internettet, og finder den leverandør eller reparatør, som har det bedste og billigste tilbud. Når du søger på internettet vil du allerede på første side hos Google finde fem seriøse bud på virksomheder, der kan reparere din iPhone til fornuftige priser, og hvad er endnu mere vigtigt – det tager ikke flere uger eller måneder. Det kan faktisk gøres samme dag, hvis du er lidt kreativ.

Se priser på reparation af følgende iPhone-modeller her:

  1. Priser og info på reparation af iPhone 5
  2. Priser og info på reparation af iPhone 6
  3. Priser og info på reparation af iPhone 7

Send din iPhone til reparation med posten

Hvis du ikke lige bor i nærheden af en seriøs reparatør, så kan du altid sende din iPhone til virksomheden, go afvente deres opkald for yderligere information. Her får du den nøjagtige pris, og så accepterer du en reparation, og få dage efter har du din iPhone hjemme igen, som du også kan læse mere om på Cave-Canem.dk. Nu med ny skærm, batteri, mikrofon eller hvad det nu måtte være. Og det virker. Det er faktisk meget få klager som disse firmaer får, når man tager højde for hvor mange reparationer de udfører om dagen. Heller ikke Apple kan sige sig fri af klager og fejl på reparationer. Det sker for alle værksteder i alle brancher.

Se her hvordan du får repareret din telefon ved at sende den ind til Iphonespecialisten.dk

Hvis du vælger, at tage direkte ind til en butik, så kan de typisk ordne reparationen mens at du venter. Det tager mellem 30 og 60 minutter at udføre en reparation på en iPhone.

Flere Nyheder