Referat fra vores firmafest hos Restaurant Peter Lieps

Vi har holdt en firmefest på den velkendte restaurant Peter Lieps. Da det var første gang for mange af os vidste vi ikke helt hvad vi skulle forvente, men vi blev positiv overrasket. Vores firmafest gik glidende takket være personalet bag Peter Lieps.

Vi benyttede os at deres selskabslokaler, hvor der var masser af plads – og havde vi været en større virksomhed ville vi sagtens også kunne få plads til dem i deres lokaler.

Store lyse lokaler hos Restaurant Peter Lieps

En af de ting vi hurtigt lagde mærke til var, at de selskabslokaler vi kom ind i var store og lyse. Dette er meget rart, da man hurtigt kan komme til at svede kraftigt hvis der ikke er luft nok i lokalet. Vi fik også på et tidspunkt brug for noget frisk luft, og her kontaktede vi personalet som med glæde ville åbne nogle vinduer.

Restaurant Peter Lieps

Se Restaurant Peter Lieps hjemmeside her: www.peterlieps.dk 

De store lyse lokaler gjorde også at vores firmafest kunne blive ved timer mere end hvad vi havde planlagt. Folk hyggede sig nemlig gevaldig, og takket være den gode belysning var det ikke noget problem at se hinanden. Vi har før prøvet at holde vores firmafest i lokaler, som ikke var så godt belyst og det gav hurtigt ondt i øjnene.

Mad i særklassen

Da vi havde bestilt vores mad i forvejen kom maden ret hurtigt efter at vi havde sat os ned – og maden må siges at være i særklassen. Aldrig har jeg prøvet at få så god mad. Restaurant Peter Lieps bruger de klassiske og danske opskrifter, som mange husmødre i dag har gemt langt væk.

Restaurant Peter Lieps 3

Alt maden var også blevet pyntet godt op. Det lignede nærmest kunst, og vi kunne hurtigt blive enige om at den mad der blev serveret var det bedste mad vi havde prøvet til en firmafest. Portionerne var også store, hvilket gjorde at der var ingen der gik sultne hjem.

Personalet hos Peter Lieps var venligt – og indfriede vores ønsker

Vi betragter os selv som et besværligt selskab, og vi kontaktede derfor ofte personalet med forskellige ønsker (heriblandt om vi kunne få åbnet et vindue på et tidspunkt), og uanset hvad det var vi gerne ville have var personalet altid venligt. Selv på ønsker som var lidt mere krævende end det førnævnte gjorde de med glæde.

Har du brug for at komme i selskabslokaler hvor personalet er godt? Så kan vi sagtens anbefale at du benytter dig af Restaurant Peter Lieps.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *