Prøv din nye parfume før du køber den

27 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal din badeværelseshylde suppleres med en ny parfume? Så kan du i det følgende læse om hvorledes du udvælger denne.

Hvordan ved jeg hvilken parfume som er den rette?

Det at vælge en parfume er ikke så nemt som det måske lyder. Måske har du en tendens til at lade dig forføre af de glittede reklamer med celebrities som promoverer deres nyeste duft. Det kan også være at du ukritisk køber de seneste parfumer fra de mest berømte brands, eller vælger den parfume som er emballeret i den smukkeste flakon.

I alle tilfælde risikerer du at blive skuffet. Det er nemlig i eget høj grad indholdet som tæller når du køber parfume – ikke indpakningen.

Vælg en parfume som får dig til at dufte godt

Samtidig er det faktisk ikke engang tilstrækkeligt at du godt kan lide parfumens duft. Det er lidt mere tricky end som så.

Parfumen opnår nemlig ikke sin endelige duft før efter et par timer på huden. Det betyder at du ikke kan bedømme en parfume ud fra en duft prøve på et stykke pap. Du skal prøve parfumen direkte på huden. Og først efter cirka fire timer vil du kunne vurdere om du og din nye parfume går godt i spænd.

Bestil din nye parfume online og spar penge

Derfor bør du altid prøve parfumen på huden inden du køber. Du kan prøve parfume i dit lokale stormagasin eller i et parfumeri. Prøv kun én parfume ad gangen – og hav tålmodighed. Det kan nemlig rigtig godt betale sig at gøre sig umage i jagten på en helt rigtige parfume.

Når du har fundet den perfekte parfume kan du med fordel bestille den online. På den måde kan du spare penge, og få din parfume tilsendt direkte. Find din nye parfume i webshoppen på sephora.dk.

Flere Nyheder