Prisen på re-emaljering af dit badekar – Prisen for din dit velvære

19 oktober 2021 Athene Eriksen

advertorial

Re-emaljering af dit badekar – En investering i dig selv 

Vi har alle brug for tid til at pleje os selv. Specielt i disse hektiske tider, hvor timerne på en dag hurtigt kan blive knappe. En fantastisk måde at gøre dette, kan eksempelvis være ved at tage et varmt og dejligt karbad. Måske er tilstanden af dit badekar ikke helt som den var før i tiden? Bare rolig, der er håb forude. Én løsning kan selvfølgelig være at købe et helt nyt badekar, men man bør dog være opmærksom på, at det foruden investeringen i produktet selv, kan medføre andre udgifter til reparation af gulve og maling, som følge af afmonteringen. Vil du gerne undgå dette, kan en re-emaljering være den økonomiske og bæredygtige løsning du søger. 

Hvad koster en re-emaljering? 

En re-emaljering kan variere i pris, da forskellige faktorer spiller en rolle i forbindelse med arbejdet. Dette er blandt andet faktorer, som om hvorvidt dit badekar endnu er i sin originale stand, eller tidligere er blevet re-emaljeret. Er det første scenarie tilfældet, vil den standard arbejdsprotokol følges og du vil indenfor 24 timer have muligheden, for igen at nyde godt af dit fornyede badekar. Er det andet scenarie mere lig dit personlige tilfælde, vil arbejdsprocessen blive forlænget en smule. Det skyldes at den gamle emalje først vil skulle fjernes manuelt og renses med syre, før den sædvanlige proces vil kunne påbegyndes. Derfor foretages alle skridt på vejen med grundighed og omhu, så du er sikret det bedste resultat. 

 

Hvad får jeg ud af min investering? 

En re-emaljering af dit badekar, eller vask eller fliser, vil give et helt frisk udtryk til dit badeværelse og en holdbarhed på gennemsnitligt +10 år. Derudover får du 3 års garanti på det udførte arbejde, samt mulighed for at tilkøbe yderligere 2 år på din allerede eksisterende garanti. 

Flere Nyheder