New Yorker vægge i København – en cool og rustik rumdeler

Når du skal til at indrette din bolig, så kan det være svært at finde din personlige stil. Især hvis du måske lige er flyttet hjemmefra eller bare ikke har pladsen til at skabe det, du gerne vil. Derfor er der mange, der søger inspiration ved nogle af de populære stilarter, der er oppe at vende i tiden. 

New Yorker-stilen er især en populær stilart at søge inspiration hos. Den er rå og industriel, og så passer den godt ind i vores nordiske stil. Den industrielle stil stammer tilbage fra før i tiden, hvor gamle fabriksbygninger i New York blev lavet om til lejligheder, og siden da er den industrielle stemning blev populær. 

Sådan får du New Yorker-stilen ind i din indretning

Hvordan får du så New Yorker-stilen ind i din indretning? Det kan du gøre på flere forskellige måder. Det er især blevet populært med New Yorker vægge, da de har en masse muligheder i sig. 

En New Yorker væg kan først og fremmest bruges som en rumdeler. Det er en god løsning, hvis du f.eks. har en lille lejlighed i København og gerne vil dele rummet op på en moderne og elegant måde. Med en New Yorker væg får du nemlig stadig et naturligt lysindfald i rummet, da der er glas i, men du får samtidig en smart rumopdeling.

Du kan også blot bruge en New Yorker væg som en del af indretningen, hvis du gerne vil have det rå og industrielle ind i din bolig. Du kan også bruge den som en rumdeler på kontoret, hvis I har et stort lokale, I gerne vil have delt ud i mindre rum eller mødelokaler.

Her kan du få en New Yorker væg

Der er derfor masser af muligheder med en New Yorker væg, og det har New-Yorker valgt at imødekomme. Hos dem kan du nemlig få bygget en væg til dit hjem eller din arbejdsplads – alt efter hvad du har brug for. Kvaliteten er i top, og det gode håndværk skinner tydeligt igennem.

Klik ind på https://www.new-yorker.dk/ og læs mere! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *