Netflix og chill – hvad menes der med det?

Er du nogensinde blevet inviteret hjem for at se Netflix samt chill hos en person?

Så er der måske lagt mere i kakkelovnen, end du umiddelbart selv var klar over, hvis du ikke lige kender hele betydningen bag at inviteret til at se Netflix OG chille.

Med chill mener man jo et engelsk udtryk for at tage den med ro og/eller slappe af, og hvis der er noget, man kan gøre med Netflix, så er det da netop at kunne nyde det brede udvalg, som denne streamingtjeneste udbyder og så samtidig nyde det sammen med andre.

Men hvis intentionen ligefrem er “Netflix og chill” eller “Netflix and/& Chill” som man helt specifikt kalder det på engelsk, så mener personen eller måske ligefrem personerne bag, at der skal ske lidt mere end bare at se Netflix og slappe af.

Ofte er der dog tale om, at en person inviterer en anden person hjem til Netflix and Chill, og så må vi dog afsløre for dig, at hvis du ikke allerede kender meningen bag, så er indholdet på Netflix i denne sammenhæng faktisk sekundært.

Det er egentlig lige meget, om man sætter en større serie-marathon på, eller der skal være tale om en splatter-film af en gyser, for det skal i længden bare køre i baggrunden – men i denne sammenhæng skal det nok helst være noget forholdsvist roligt eller romantisk.

Skal indholdet være uhyggeligt, så er det netop for at få den anden part til at knuge sig tættere ind til en – for det er dette, man sigter efter.

Uden at blive for eksplicit så er hensigten med Netflix and Chill, at man gerne vil have samkvem på den intime måde med den anden person, man inviterer hjem.

Så hvis du bliver inviteret hjem for at se Netflix hos en person, så er det måske også lige en god idé at spørge, om der følger chill med eller ej.

Faktisk kan du læse lidt mere om de forskellige streamingtjenester og blandt andet Netflix på Techglad.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *