Lad en faguddannet tømrer opføre en overdækket terrasse i din have

04 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal haven forberedes på sommerens staycation? Så er det nu du skal i gang. Du kan for eksempel vælge at indrette haven som ungernes eget legeland, med en flytbar pool, en have trampolin, og diverse udendørs legeredskaber. Og til de voksne kan du vælge at opføre en flot træterrasse i forlængelse af huset.

Hvorfor bygge en træterrasse?

Der er rigtig mange gode grunde til at berige boligen med en lækker træterrasse. Hvis du og din familie i lighed med rigtig mange andre danske familier har opdaget glæden ved at holde ferie inden for landets grænser kan du lige så godt sørge for at de hjemlige rammer er indrettet til formålet. Og er her en terrasse et absolut must.

Med en træterrasse får du det perfekte samlingspunkt for familien når de daglige måltider skal indtages. Du får et fast og solidt underlag under såvel havegrill som møbler.

image

Fra dit solbeskinnede trædæk kan du nyde udsigten, såfremt dette er placeret over niveau med din have. Og lader du dele af din nye terrasse være overdækket vil du samtidig kunne have glæde af den på de dage hvor den danske sommer ikke viser sig fra sin mest solrige side.

Få det bedste ud af sommeren med en overdækket terrasse

Måske tænker du at det er synd at stjæle solskinnet fra terrassen med en hel eller delvis overdækning. Men du skal tænke på at det ikke er altid solen skinner fra en skyfri himmel. Det er rart at kunne krybe i ly for regnen under overdækningen og stadig nyde den friske luft. Og på de dage hvor solen virkelig brænder kan du og din familie søge skygge under overdækningen.

Du kan få den bedste hjælp til opførelse af en overdækket terrasse konstruktion hos Kun Terrasser ApS. Klik ind på kun-terrasser.dk og få yderligere information.

Flere Nyheder