Køb dit garn online og spar en masse penge

Find de nyeste og de bedste priser på garn online.

Det kan være en udfordring at finde nye garn og nye varianter i de fysiske garn butikker. Mange gange finder man heller ikke den store variation og et smalt sortiment af garn. Derfor kan det godt være en god ide at købe garn nettet f eks. hos yarno.dk

Her finder du et bredt sortiment af kvalitetsgarn til meget fornuftige priser. Du kan finde billigt bomuldsgarn fra Mayflower. De har et af de bedste priser på Mayflowers cotton junior, bedre kendt som ”den med skibet”. Det har også flere bomulds varianter fra DROPS. Du kan både finde Paris, Muskat og Safran meget billigt hos yarno.

Bredt udvalg af garn

De har også et fornuftigt udvalg af uldgarn både i alpaka og almindelig uld. Køb blandt andet dejlige Air og Sky fra Drops på tilbud nu. Du kan også finde flere varianter af strømpegarn både fra Mayflower og Drops både billigt og i meget høj kvalitet.

Spar tid og penge

I en travl hverdag hvor det kan være en udfordring at køre ned til den lokale garn biks og handle er det en rigtig god mulighed at kunne købe sit garn online og få det leveret. Hos yarno er det nemt og enkelt for alle at bestille. Det er egnet til, at ældre også kan finde rundt og købe sit garn online. Du er altid garanteret en god service, lynhurtig levering og ikke mindst de bedste priser i Danmark.
Der findes garn typer til alle slags opgaver. Du kan både finde uldgarn, stofgarn, strømpegarn og meget mere.

Det er også muligt at købe en masse forskelligt tilbehør. De har blandt andet, suttekæder, seleclips, læder mærker til håndlavede projekter og hanker til dine hjemmelavede tasker.

Tilbud på Garn

Lige nu har de yarno.dk garn tilbud og udsalg helt frem til efteråret 2018. Finde de bedste priser på strikkegarn. Du kan følge deres tilbud enten ved at besøge deres hjemmeside eller følge deres sociale medie profiler. Du kan selvfølgelig også tilmelde dig nyhedsbrev og modtage mails om nye garn tilbud og udsalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *