Jagtudstyr er meget mere end et gevær

23 maj 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Alle erfarne jægere ved (eller burde vide), at jagtudstyr er langt mere end at have et gevær i hånden. For det første skal det også være et gevær der passer til jægeren. Det gælder både størrelsen og hvor avanceret geværet er. Er du nybegynder er det en god ide at starte med et der er mindre avanceret og så arbejde dig op af, som du bliver mere erfaren. Du kan med fordel få råd og vejledning hos Jagtkiosken.  

Som nævnt er der mange andre typer at jagtudstyr, som er vigtigt for at have en god og behagelig jagt. En af den er at have en behagelig stol med. Det skal være en stol der falder ind i naturen, så du ikke råber til dyrene eller fiskene “her sidder jeg”. Udstyr kan også være alt fra fodertønder og automater til kikkerter og lokkekald.

jagtudstyr

Gode jagtråd

Et af de vigtigste er aldrig at starte en jagt på tom mave. At sidde stille en hel dag på tom mave vil gøre dig utålmodig og få dig til at miste koncentrationen. Start derfor altid jagten med stort måltid mad, om det skal indeholde alkohol, kan man så altid diskutere.

Det er også vigtigt at du har det rigtige tøj på. Både så du blender ind i naturen, men mindst lige så vigtigt ikke kommer til at fryse. Det betyder varmt undertøj, bukser, en god varm jakke, handsker og hvad der ellers høre til.

En god kikkert er heller ikke af vejen at have med. Den kan hjælpe dig at finde byttet og andre ting der måske ikke kan ses med det blotte øje. 

Det kan også betale sig at købe en ordentlig kvalitet allerede fra starten. Pris og kvalitet går som regel hånd i hånd og det vil spare dig for mange penge i udskiftning over tid.

Flere Nyheder