Hvor meget skal krystaller koste?

Når man skal til at forhandle om, hvad der er en fair pris til krystaller, så skal vi nok lige have udlagt med det samme, hvad det er for nogle typer af krystaller, vi har med at gøre.

For ofte handler det jo om, hvad det er for nogle krystaller vi har med at gøre, det er jo klart, men den opfattelse kommer jo først på banen, når man indser, hvad det er for nogle typer af krystaller, man mest tænker på, når snakken falder på disse.

For vi har jo ikke angivet, hvilke der er tale om, og det er det fine ved skriften, men som også kan være problematisk nogle gange, at man skal specificere, før man helt ved, hvad der drøftes – men andre gange lufter det ens egne associationer.

Så derfor kan krystaller jo være alt fra dem, som vi bruger til at laver smykker af, og som man udvinder fra miner ved videre, og deres sjældenhed og langsommelige proces med at blive skabt gør jo, at den pris kan komme op at blive rigtig høj.

Det er den slags, som man kalder juveler, diamanter, smaragder med videre. Nogle vil mene, at det ikke er det, man taler om, når man mener krystaller, men derfor er der stadig mange, der ser den slags som krystaller.

For der er andre, der betegner lysende sten og den slags som krystaller, hvor det semi bliver en betegnelse med krystaller om den slags.

Disse typer skulle have helende egenskaber, men det er ikke videnskabeligt bevist, men andre mener, at du oplever gavnlige virkninger af dem.

Disse er dog ikke så sjældne, så hvis man skulle sammenligne prisen af disse med dem, der tilhører den første kategori, så er prislaget markant lavere.

Men det skal jo altid handle om, hvad man mest har brug for – og råd til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *