Gå trygt til din lokale tandlæge i Aarhus

22 juni 2021 Astrid Pedersen

Hvis du ikke har besøgt din tandlæge i så lang tid, at du har glemt årstallet for dit seneste tandlægebesøg, så er det på tide at komme af sted. Du bør vælge dig en god fast tandlæge nær din bopæl så du kan være sikker på at overholde dine aftaler.

Hvor kan jeg gå til tandlæge centralt i Aarhus?

Leder du efter en tandlæge i Aarhus som har en centralt beliggende klinik kan du med fordel tjekke TandlægeCenteret Clemens Torv.

TandlægeCenteret Clemens Torv ligger, som navnet måske nok antyder, på Clemens Torv i Aarhus Midtby. Klinikken har gode adgangsforhold og er nem at komme til på cykel, i bil, til fods eller med offentlige transportmidler.

Der er kort ventetid på konsultation og behandling hos TandlægeCenteret Clemens Torv. Klinikken er befolket af dygtige og kompetente tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som står klar til at give dig en grundig undersøgelse og behandling.

I klinikken hos TandlægeCenteret Clemens Torv finder du desuden udelukkende state of the art tandlæge udstyr til såvel behandling som til diagnostik. Med TandlægeCenteret Clemens Torv som din faste tandlæge kan du være sikker på at skabe de optimale betingelser for et sundt og funktionel tandsæt livet igennem.

Hvordan kan TandlægeCenteret Clemens Torv hjælpe mig?

Hos TandlægeCenteret Clemens Torv kan du få de mest gængse tandbehandlinger. Det drejer sig først og fremmest om at forebygge lidelser og sygdomme i tænder og tandkød.

Derfor bør du besøge TandlægeCenteret Clemens Torv mindst én gang – og gerne to gange – om året. På den måde giver du den dygtige tandlæge mulighed for at afdække eventuelle tilløb til dårligdomme som for eksempel parodontose eller karies. Og så kan forebyggelse hurtigt blive igangsat.

Du kan læse mere om TandlægeCenteret Clemens Torvs ydelser på hjemmesiden hvor du samtidig kan booke tid til dit tandlæge besøg – klik ind på clemenstand.dk.

Flere Nyheder