Find din nye vagt hos vagtselskab i Helsingør

Er din virksomhed beliggende i den nordlige del af Sjælland – og har du brug for en pålidelig og stabil vagtservice? Så kan du med fordel tage kontakt til Dansk Sikkerheds Service.

Hvem er Dansk Sikkerheds Service?

Dansk Sikkerheds Service er et vagtselskab i Helsingør. Dansk Sikkerheds service er et af de største vagt selskaber i Danmark – og med sikkerhed det største af sin slags i Nordsjælland. Med over fyrre år på bagen er Dansk Sikkerheds Service også blandt de mere erfarne og vel etablerede agenter på markedet for vagt og sikkerheds service. Og derfor kan du trygt hyre Dansk Sikkerheds Service som dit vagt selskab i Nordsjælland.

Dansk Sikkerheds Service ejes og drives af Lars Børgesen, har hoved kontor i Kvistgård og beskæftiger cirka 15 mand. Alle ansatte vagter hos Dansk Sikkerheds Service er godkendt af rigspolitiet, lige som Dansk Sikkerheds Service er ISO 9001 certificeret hvilket giver firmaet lov til at udføre alarm udrykninger. Der ud over råder Dansk Sikkerheds Service over fem vagtbiler som patruljerer og kører udrykning hele døgnet rundt, alle ugens dage.

Hvilke ydelser tilbyder Dansk Sikkerheds Service?

Dansk Sikkerheds Service kan tilbyde diverse tjenester inden for vagt service, her under eksempelvis alarm patrulje. Hvis din virksomhed ikke er bemandet i natte timerne kan du få glæde af en patruljerende vagt som kan aflægge virksomheden en visit en eller flere gange i løbet af natten. På den måde kan du minimere risikoen for indbrud og hærværk.

Du kan også vælge en fast vagt fra Dansk Sikkerheds Service, som bevogter virksomhedens indgangs partier – for eksempel port område eller reception – såvel i arbejdstiden som efter lukketid. Eller du kan vælge en såkaldt ronderende vagt som til fods afpatruljerer din virksomheds område i løbet af timerne mellem fyraften og åbningstid.

Du kan læse mere om Dansk Sikkerheds Service på virksomhedens hjemmeside dansksikkerhedsservice.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *