Få lukket dit hjem helt tæt

18 oktober 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi skal her slet ikke tale om, at man isolerer sig fuldstændig og lukker ens hjem hermetisk til, så der ikke er nogle vinduer, og man sætter låse på alle døre og vinduer i overflod, så det er for meget af det gode.

Det er skam en god idé at man beskytter ens hjem, men man skal også åbne det op, så der kommer lys ind, for det er livsgivende med den slags.

Men det er ikke helt forkert at snakke om isolation her, men det er den gode form for isolation, vi skal snakke om, hvor det her drejer sig om, at man holder på varmen, så man ikke risikerer, at der slipper for meget ud, så man må varme endnu mere op, end det er nødvendigt.

Og så undgår man også, at man får kold luft ind, så man på den måde også varmer unødvendigt meget op.

Lavpristræ, Trælast, Byggecenter, Træhandel

Man holder på varmen derhjemme med den gode isolering

Der er alt for mange hjem, som der mister en masse penge ved unødvendig opvarmning, og det rammer ikke bare en på pengepungen, men det skader også miljøet, fordi der går så meget energi til spilde.

Man bør derimod sætte ind et sted, som man er blevet virkelig god til i nyere tid, og som de nok i gamle dage ville have ønsket, at de havde været bedre til: at isolere.

Nu om dage kan man nemlig isolere virkelig godt på alle områder i hjemmet, hvor man kan se på sådan noget som indvendige døre til isolering af dit hjem.

Vi har alle indvendige døre i vores hjem, men holder de egentlig på varmen?

Er de i sig selv nogle, som der holder på varmen og holder kulden ude?
Eller er der endda problemer med, at de hænger skævt, så der slipper kold luft ind?

Der er mange steder, man kan sætte ind mod sådan noget energispild med ens indvendige døre.

Flere Nyheder