Få kvalificeret Reiki undervisning på et weekendkursus

Arbejder du som healer – eller synes du det ville være spændende at lære mere om denne disciplin? Så kan du med fordel tilmelde dig et Reiki kursus.

Hvad lærer jeg på et Reiki kursus?

Når du tilmelder dig et kursus i Reiki healing hos Christo Blaak (Padam) kan du se frem til en lærerig og spændende weekend. Du vil blive overrasket over intensiteten i kurset og i de metoder, du lærer – og over hvor nemt og ligetil det synes at lære Reiki healing når først du er indviet i Reiki universet.

På et Reiki 1 kursus, som er det indledende trin i forbindelse med det at blive Reiki healer, vil du få forstærket din medfødte evne til at heale – eller få vakt denne til live, hvis den har ligget i dvale lidt for længe. Kurset tager blot en weekend hvorefter du vil være i stand til at bruge den kraftige Reiki energi til at facilitere din egen vækst, og til at hjælpe andre mennesker i dit liv. Det være sig såvel klienter som familie og venner. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i Reiki undervisning hos Christo Blaak (Padam).

Den vigtigste del af et Reiki kursus er indvielsen. Denne foregår á fire omgange med hver sin betydning for dine mentale og spirituelle evner. Når du er indviet i Reiki er du samtidig beskyttet når du arbejder med mennesker. Så kan du trygt bruge dine healing evner som kanal for den universelle energi frem for at bruge af dine egne.

Der ud over vil du på et Reiki kursus øve dig i at give og modtage de healende energier. I den forbindelse lærer du teknikker og håndstillinger lige som du får information omkring forbindelsen mellem fysiske symptomer og deres emotionelle årsager. Du kan læse mere om Reiki på christo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *