Få den rette hjælp til bogføring i Skælskør

Som indehaver af en mindre virksomhed – måske en enkeltmands virksomhed eller en iværksætter virksomhed i opstart – har du sikkert brug for assistance i forbindelse med bogføring og regnskab. Til dette formål kan du med fordel kontakte en freelance bogholder.

Hvilke opgaver udfører en bogholder?

En bogholder er en regnskabs medarbejder, som er særligt uddannet til at håndtere flere forskellige funktioner i forbindelse med en virksomheds økonomiske administration.

I gamle dage blev virksomhedens indtægter og udgifter indført i fysiske bøger af papir – og det var bogholderen, som holdt styr på disse bøger. Der af betegnelsen bogholder. Nu om stunder ligger regnskaberne i digitale regnskabs programmer som oven i købet for de flestes vedkommende er online. Dette betyder, at en bogholder ikke behøver at være fysisk til stede i en virksomhed, men kan klare alt bogførings arbejdet online fra sin egen computer.

Dette er en stor fordel for en freelance bogholder, idet han eller hun kan hjælpe flere forskellige virksomheder på samme tid. Det er også en fordel for dig som ejer af en lille virksomhed, idet du således ikke behøver at hyre en fuldtids bogholder. De fleste bogholdere opererer med skræddersyede løsninger, som tilgodeser den enkelte kundes behov. Dette betyder, at du ikke betaler for andre ydelser end dem du får. Bogholderen kan nemlig i kraft af de moderne teknologiske hjælpemidler optimere sit tids forbrug. På den måde får du altså billig bogholder hjælp uden at skulle slække på dine standarder.

Hvem kan hjælpe mig med bogføring i Skælskør?

Er din virksomhed beliggende i Skælskør eller omegn, kan du tjekke MK Bogføring. MK Bogføring er en lille bogførings virksomhed, ejet og drevet af Mia Kühlmann Vestenkjær som er uddannet controller og HA i erhvervsøkonomi. Hos MK Bogføring får du professionel hjælp til løbende bogføring og regnskab – læs mere på mk-bogforing.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *