En kloakrensning kan måske åbenbare et problem med rotter

25 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Et af de tegn på, at man har rotter, er faktisk, at der begynder at lugte af kloak i ens hjem.

For de smittespredere kommer jo op gennem kloakken, men siden de er sky, så er de måske kun på “besøg”, mens man ikke kigger såsom midt om natten.

Men ens første indskydelse er jo som regel, at der må være et problem med kloakken såsom, at den er stoppet, når det lugter af afløb.

Så kan det godt være, at man ikke har problemer med at skylde ud, men måske er det et begyndende problem, tænker man, så man tager fat i nogle folk til at udføre kloakrensning i København, da det er her, at man har problemet.

Når de så kommer ud og kigger, så har man måske svært ved at se, hvor problemet ligger, men så opdager man andre tegn – små huller bagerst i skabene, forsvundet mad og mindre ekskrementer – så man er ret sikker på, hvad problemet er: rotter.

Fra kloakrensning til rottebekæmpelse 

Så er man pludselig ikke længere ude i, at man skal have renset kloakken, for man har fået ubudne gæster, som man skal have gjort noget ved hurtigst muligt.

Har man så ikke fat i et firma, der også udfører rottebekæmpelse foruden at rense kloakker, så skal man nok have fat i rottefængeren.

Så skal man huske at kontakte kommunen, når man er sikker på, at der er tale om rotter, eller man i hvert fald har en stor mistanke om det.

Hvis der stadig lukker af kloak i ens hjem, og man ikke kan se, at kloakken er tilstoppet, eller der er andre problemer med kloakken, så kan pilen godt pege i retning af rotter.

Bor man i lejlighed, så kan man jo høre de andre i bygningen, om de har mistanke om det samme eller har oplevet noget, der peger i retning af rotter. 

Flere Nyheder