Det kræver sit at have sit eget byggemarked

For mange voksne mennesker, specielt mænd, bliver det lidt en legeplads at besøge et byggemarked, og nogle gange bliver det endda et tilflugtssted for mange mænd, der gerne lige vil lidt væk fra familien og beskæftige sig med et projekt, der helt og holdent er deres eget.

Man kunne næsten opføre en bar på stedet, og så ville folk nok komme alt for sent hjem – tilsæt mulighed for overnatning, og så ville de nok nærmest bo der, når de ikke fiksede noget på hjemmet, som de havde erhvervet i byggemarkedet!

Derfor bliver man måske inspireret til at åbne ens eget byggemarked, der kunne minde om byggemarkedet 10-4, hvor man har haft en masse gode oplevelser

For hvorfor dog nøjes med at kigge forbi et, hvis man kunne eje sit eget og gøre det til ens levevej!

Og man behøver jo ikke starte helt fra bunden. Man kan jo købe sig ind i en franchise, så man er sikret et kendt navn, leverance og god økonomisk substans.

Så kan man bruge tiden med at gå rundt og vejlede kunderne og ellers se private og professionelle handle i ens byggemarked og anbefale det videre.

Gid det bare var så enkelt.

For man skal virkelig være passioneret omkring noget, hvis man åbner firma og speciel en butik.

Der skal ansættes en del mennesker, indkøbes inventar, nye varer, holdes regnskab og meget, meget mere, og det er sjældent noget, man kan klare alene – men man sidder selv i sidste ende med det store ansvar!

Derfor går meget af tiden nok med at tænke på det byggemarked, og man er måske aldrig helt tilstede hos familien, fordi man spekulerer på ens byggemarked.

Det er heller ikke sundt for en, at man aldrig helt holder fri.

Derfor er det nok bedst, at man bare nøjes med at være kunde i et godt byggemarked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *