Fem gode grunde til at bruge en fidget spinner

Fidget spinnere har fået en gevaldig stor opbakning hos både fagfolk og forbrugere grundet dens positive effekt på mange områder som blandt andet helbredsmæssige samt psykiske.

Vidste du godt at fidget spinneren er over 20 år gammel?

Faktisk blev fidget spinnere opfundet for over 20 år siden og blev brugt til at berolige samt skabe et andet tankemønstre hos brugeren af en fidget spinner, som du kan læse mere om på nyhedssiden mavedansulla.dk. På trods af den geniale opfindelse har den først skabt respekt i professionelle felter såsom hos læger og psykologer i de senere år og er særligt nu ved at få stor medgang.

Billig Fidget Spinner
Billig Fidget Spinner

En overraskende men meget positiv effekt billige fidget spinnere har haft er på børn med blandt andet diagnosen ADHD – den meget effektive afstressende og beroligende og fokus fjernende effekt som billige fidget spinnere har gør, at selv børn og unge søger efter billige fidget spinnere i alle udgaver, varianter, farver, størrelser og former. Du kan se vores udvalg af billige fidget spinnere lige her.

Fidget spinneren GØR en forskel

Eksperter har også udtalt sig positiv overfor fidget spinnere til mennesker mod angst, depressionslidelser eller andre former for psykiske symptomer og frygt – her kan en simpel og billig fidget spinner også hjælpe!

Hvis du eller en du kender ikke kan forholde dig i ro så hjælper en billig fidget spinner dig med at slappe af og lindrer dimseri således det også bliver nemmere for dig og dine omgivelser – dét blot ved hjælp af en billig fidget spinner som du kan købe lige her. Din hjerne vil herved være koblet af og blot ved brug af en fidget spinner kan du bruge hele dit fokus på lige at spinne en gang imellem og ellers på det du egentligt bør bruge din tid & dit fokus på – så let er det med en fidget spinner!

Se udvalget af de nyeste modeller fra 2017 her: https://www.handspin.dk/fidget-spinner/

Herunder er listet blot 5 ud af mange grunde til, at fidget spinnere er et godt, sundt og billigt alternativ til andre behandlingsmetoder.

ADHD

Fidget spinner ses oftere og oftere hos børn og voksne med diagnosen ADHD. Ved brug af fidget spinnere kan man både forebygge en større ro eller ved dysfunktioner og udbrud på baggrund af ADHD kan en fidget spinnere skabe et beroligende miljø for en med diagnosen.

Rygestop

En stor barriere for en under et rygestop er, at man mangler noget i ens hænder når man ellers er vant til at holde om en cigaret. Her har en fidget spinnere en stor og positiv indflydelse da den holder en optaget og dermed fjerner fokus fra ens egentlige behov for at ville ryge.

Angst

Uanset hvad man er diagnosticeret med så har fidget spinnere aktivt vist sig at være formidable og meget positive for folk med og i angst-relaterede situationer. Hvis man kan mærke fx et angsttilfælde være under opsejling kan en fidget spinner være med til at berolige og angst nedsætte for derved at gøre situationen mere medgørlig. En fidget spinner kan også bruges efterfølgende for at få ens tanke fokus ændret og for at være med til at berolige en.

Stress

Tankemylder, for mange planer og en alt for travl hverdag eller – i modsætning hertil – en kalender hvor det synes at virke uoverskuelig at nå fra A til B på trods af, at det for en uden stress ville virke let-overkommelig. Her kan en fidget spinner hjælpe med at fjerne de unødvendige tanker, give hjælp til at få en mere beroligende væremåde og derved have nemmere ved at kunne overskue uoverkommelige situationer.

Koncentration

Hjernecellerne aktiveres positivt og ens synaps forbindelserne forbedres ligeledes ved brug af fidget spinnere – om det så er 5 minutter om dagen eller om man vil sidde med en i alle tænkelige situationer, så kan en fidget spinner hjælpe med at give fokus, ro, bedre koncentration og dermed forebygge og afhjælpe på mange situationer.

En fidget spinner kan dog meget mere og behøver nødvendigvis hellere ikke at være noget man kun har brug for, for at få afhjulpet blandt andet ovenstående problematikker.

Køb en billig fidget spinner på handspin.dk og brug den netop som du selv vil eller har behov for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *